Adfærdsproblemer? Uønsket adfærd?

Ja det er pinligt - irriterende - fustrerende - energislugende at have en hund der ikke fungerer som man håbede. Og grunden til at det er gået skævt kan være mange. Tjek - det er noteret, skal vi så se at få arbejdstøjet på og ændre på nogle ting, så det bliver en fornøjelse at have hund?

Uanset hvad dine udfordringer er, så kan du altid ringe og få en snak om det er noget mine kompetancer kan hjælpe dig med, eller jeg kan henvise til en anden jeg mener du kan få relevant hjælp hos.

Med 80.000 hundemøder har jeg oplevet og set lidt af hvert og især normal adfærden for både racer og blandinger, er vigtig at have kendskab til for at kunne rette hunden tilbage til at være harmonisk i sit liv med dig og din familie.

Jeg lærer dig vigtigheden af at kende forskel på adfærd og træning og på hundens ressourcesteder. Og hvorfor en balanceret adfærd hos din hund også har en positiv indvirkning på blandt andet dit indkald og jeres samarbejde i det hele taget.
 

Har i min tid som adfærdsinstruktør set det meste og jeg kan også hjælpe dig og din hund. Jeg kræver altså lidt af dig som hundeejer for at det skal lykkes.
 

Pris kr. 3.500,-

inkl. i prisen er:
- 2 timers møde hos dig
- ændringssprogram
- opfølgning via mail og telefon og video klip i 2-4 uger
- 40km kørsel
- moms


Kh Gitte

 

KæledyrsKompagniet
KæledyrsKompagniet drives og ejes af Gitte Westen Breaum.
Ørsted Hestehave 8
4130 Viby Sjælland

tlf: +45 26 270 272
info@kaeledyrskompagniet.dk