Holdtræning

Hundetræning for familiehunde

At deltage i hundetræning giver dig – ud over en lydig og opmærksom hund, også vigtig viden om indlæring og adfærd i forhold til den/de racer du har i din hund.

Mariannes glæde ved at træne egne og andres hunde, afspejles i den gode energi hun møder op med hver gang. Marianne er yderst kompetent og målrettet og en vellidt og dygtig instruktør. 

p.s. hunde skal trænes hele livet - eller bare de første 10 år.

Dbh, Gitte

 

Hvalpe/begynder lydighedstræning april/maj

Hos os er du i gode hænder. Vi er et af de meget få steder i landet, der fra start til slut af din hunds liv, kan hjælpe dig og din familie med stort set alt hvad du har brug til din hund. Træning, adfærd, pasning, fodring og en del forskellige kurser, samt vores unikke hundesprogskole. Vi træner familiehunde og alle i familien er velkomne til træning.

Mvh Marianne og Gitte

Hunde m/grundl. lydighed april/maj

Vi er et af de meget få steder i landet, der fra start til slut af din hunds liv, kan hjælpe dig og din familie med stort set alt hvad du har brug til din hund. Træning, adfærd, pasning, fodring og en del forskellige kurser, samt vores unikke hundesprogskole. Vi træner familiehunde og alle i familien er velkomne til træning.

Mvh Marianne og Gitte

KæledyrsKompagniet
KæledyrsKompagniet drives og ejes af Gitte Westen Breaum.
Ørsted Hestehave 8
4130 Viby Sjælland

tlf: +45 26 270 272
info@kaeledyrskompagniet.dk