KæledyrsKompagniet

er en hundetræner virksomhed, for familiehunde i alle aldre.

Siden 1992 har jeg trænet og passet familiehunde, samt undervist menneskerne bag hunden. Jeg har taget  (og tager fortsat relevante) kurser og har også et par forskellige uddannelser indenfor hundetræning og hundeadfærd og er ellers autodidakt. Siden 2004 er det min fuldtidsbeskæftigelse at være hundepasser, hundetræner og adfærdsinstruktør.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om:

- pasning af din hund
- træning af din hund
- hjælp til og med din hunds adfærd -
- øvrige spørgsmål.

Kh Gitte

Siden 1992 har jeg taget kurser og uddannelser hos blandt andre: Roger Abrantes, Anders Hallgren, Anette Røbke, Bente Iversen, Kaare Dalslet, Irene Jarnved, Morgan Spector, Jan Fannell, Anne-Marie Risbjerg, Lise-Lotte Christensen samt forskellige undervisere hos Dansk Kennel Klub samt mange andre. Mit største personlige og dyreetiske idol er Klaus Ferdinand Hempfling.

Min veninde Bitta og jeg bruger mange timer hver uge på at tale om hundeadfærd og hundetræning og udvikler hinanden på rigtig mange områder. Jeg er meget taknemmelig for at have en samarbejdspartner, veninde og kollega i én og samme person.

Der er, på de mange år, mange mange flere kompetente og interessante personer som har inspireret mig og dygtiggjort mig på mange måder både faglige og personlige og min største og dybeste tak lyder til de omkring 90.000 hunde møder jeg har haft via hundepasning, hundeleg og kurser jeg selv har afholdt. Alene Hundeleg giver omkring 3,500 hundemøder med forskellige blandingshunde og race hunde, årligt og i maj 2018 har vi afholdt Hundeleg i 14 år.

Læs/klik her for mere viden om logoet

Hjerte kloden er designet og lavet af Lina Murel Jardorf.

Det er en smuk hyldest til Moder Jord.

Jeg faldt pladask for den unikke bronze skulptur ved første øjekast.
Den repræsenterer min livsindstilling "masser af kærlighed til hinanden".

 

KæledyrsKompagniet
KæledyrsKompagniet drives og ejes af Gitte Westen Breaum.
Ørsted Hestehave 8
4130 Viby Sjælland

tlf: +45 26 270 272
info@kaeledyrskompagniet.dk